SEDAMDESETOSAM PUTA POZITIVAN NA KORONU! Ovaj čovek je kovid rekorder, čak 14 meseci je zaražen opakim virusom i KRAJ SE NE NAZIRE! (FOTO)

Autor: Republika

Svet

08.02.2022

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzafer Kajasan je očajan jer mesecima ne može da zagrli svoje voljene, već ih samo gleda preko stakla.

SEDAMDESETOSAM PUTA POZITIVAN NA KORONU! Ovaj čovek je kovid rekorder, čak 14 meseci je zaražen opakim virusom i KRAJ SE NE NAZIRE! (FOTO)

Foto: Printscreen

Muzafer Kajasan je očajan jer je u izolaciji mesecima

Vremešni Turčin Muzafer Kajasan čak 14 meseci je u izolaciji zbog koronavirusa budući da je čak 78 puta testiran i svaki put je bio pozitivan na opaku infekciju, zbog čega je veći deo tog vremena preležao u bolnici, a samo povremeno otpuštan kući, gde je morao da bude udaljen od ostalih članova porodice. 

Njegova priča potresla je svet, budući da je nesrećni čovek oboleo od leukemije, a prinuđen je da iz samoizolacije suprugu, sina i unučiće gleda samo preko stakla. 

Kajasanu je prvi put dijagnostikovan KOVID-19 u novembru 2020. i tada je primljen u bolnicu. Otpušten je posle dve nedelje i vratio se u svoj dom u istanbulskom okrugu Sarijer, čekajući potpuni oporavak u samoizolaciji. Ali to je bio samo početak njegovog dugog zatočeništva. 

Prema turskim merama, samoizolacija se prekida nakon dve nedelje ako je test na koronu negativan. Međutim, svih 78 testova koje je Kajasan uradio, pokazali su da je i dalje pozitivan. Proveo je devet meseci u bolnici i još pet meseci kod kuće u samoizolaciji, javila je lokalna novinska agencija Ihlas, prenosi Blic. 

 

 

Muzafer je apelovao na vlasti da pronađu rešenje za njegovu situaciju. Naime, njegovi lekari kažu da su mu testovi i dalje pozitivni zbog njegovog slabog imunološkog sistema zbog leukemije i dodali da je preživeo zahvaljujući lekovima koje su mu dali kako bi ojačao imuni odgovor. 

- To je veoma težak proces - rekao je on.

 

 

Muzaferova supruga boravila je sa njim neko vreme tokom perioda samoizolacije i dva puta je bila negativna na KOVID-19. Njegov sin, koji je takođe nekoliko puta ulazio u prostoriju kod oca, takođe je bio negativan.

- Oporavio sam se, ali još imam ostatke korone u svom organizmu. Ovo je jedino objašnjenje koje sam dobio za pozitivne testove - rekao je Kajasan i otkrio i stav o vakcinaciji

- Nemam nikakav problem osim što ne mogu da zagrlim svoje voljene. To mi najteže pada. Ne mogu čak ni da se vakcinišem zbog svog stanja - zaključio je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading