PORODILA SE DVANAESTOGODIŠNJA DEVOJČICA KOJU JE SILOVAO BRAT! Boleo ju je stomak, nije imala pojma da je trudna, LEKARI DOŽIVELI ŠOK!

Autor: Republika

Svet

04.11.2021

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak je imao samo 14 godina kada je silovao svoju tada jedanaestogodišnju sestru, a ona je na svet donela bebu tvrdeći socijalnim radnicima da nije znala da je trudna.

Republika

Foto: Photo by Melanie Wasser on Unsplash

Zastrašujuć slučaj trese Vels/Ilustracija

Dvanaestogodišnja devojčica iz britanskog Velsa donela je na svet bebu nakon što ju je kada je imala samo 11 godina silovao četrnaestogodišnji rođeni brat. 

Nesrećno dete odvedeno je u bolnicu sa stravičnim bolovima u stomaku, pri čemu nije ni znalo da je u drugom stanju, što je posebno zaprepastilo lekare. A tek kada su saznali iz kakve porodice dolazi devojčica, ostali su bez teksta. 

- Brat i sestra su odrasli sa zamagljenim seksualnim granicama i bili su okruženi kulturom tajnovitosti i laži koju su stvorili njihovi roditelji - rečeno je na Krunskom sudu u Svonsiju, gde je održano saslušanje oca i majke devojčice i dečaka.   

Tužilac Georgina Bakli, ispričala je britanskim medijima kako je devojčicu pitala da li je pre začeća imala seksualne odnose, ali je njen odgovor bio da ne zna. Zatim ju je pitala da li je kao jedanaestogodišnja devojčica pristala na snošaj, na šta je ona rekla da veruje kako jeste, ali da nije sigurna. 

- Moguće je da nije znala da je trudna, al i da jeste - istakla je Baklijeva i navela kako je devojčica zaposlenima u socijalnoj službi rekla kako nije znala da je trudna, ali je lekarima i medicinskim sestrama ispričala drugačije.  

S druge strane, njen brat je policiji priznao kako je imao seks sa sestrom, ali samo jednom.  

- Ljubili smo se, a onda smo počeli da se skidamo i na kraju imali seks. Bili smo najpre na donjem spratu dok su nam roditelji bili van kuće, ali onda smo prešli gore na krevet da bi nam bilo udobnije - ispričao je dečak. 

Pritom, sud je zaključio da nije bilo nagoveštaja da je incidentu doprinela bilo kakva prinuda ili pretnje. Ipak, on se izjasnio krivim krivim po dve tačke optužnice za silovanje.

Devojčica je, pak, u srceparajućoj izjavi pred sudijom i porotom istakla kako je predugo živela u strašnim uslovima i da za svoju bebu želi bolji život. Takođe, istakla je kako ne želi da se vrati kući.  

- Jasno je da su oboje bili pod uticajem disfunkcionalne porodice, da su bili zanemarivani i potencijalno zlostavljani - istakao je Din Puling, branilac tinejdžera i otkrio kako je dečak redovno bio izložen pornografskim sadržajima od svoje desete godine.   

Inače, dečak je smešten u hraniteljsku porodicu i zasad se dobro oporavlja. Kao seksualni prestupnik će biti registrovan 30 meseci.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kiki

05.11.2021 13:51

Zapuštena deca. Nisu dobro vaspitana i obrazovana. Deca nisu kriva.

Dera

06.11.2021 10:33

@Kiki - Krivi su roditelji jer nisu vaspitali decu o osnovnim životnim pravilima i zakonima.