STRAVIČNA PUCNJAVA NA UNIVERZITETU U RUSIJI! Studenti skaču kroz prozor da bi se spasli od monstruma, potresne scene! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

20.09.2021

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujući napad odvija se u ruskom gradu Permu na jednom od najstarijih univerziteta na Uralu, a zasad još nema podataka o eventualnim žrtvama, dok se prema pisanju pojedinih medija navodi kako je napadač osamnaestogodišnjak i da ga je policija savladala.

Foto: printscreen/Telegram

Studenti iskaču kroz prozor da bi se spasli od napadača 

Stravična pucnjava događa se na ruskom univerzitetu u gradu Permu, odakle su svetom u trenu obišle zastrašujuće scene kako nesrećni studenti iskaču kroz prozor sa visine od nekoliko metara kako bi se spasli od napadača

 

U pitanju je jedan od najstarijih univerziteta na Uralu, a prema poslednjim informacijama, ranjeno je najmanje četvoro ljudi.

Još nema informacija o eventualnim žrtvama.  

 

 

Na zvaničnim stranicima Univerziteta na društvenim mrežama izdato je upozorenje da svi studenti što pre napuste krug te visokoškolske ustanove ili da se zaključaju u svojim sobama.Takođe, osobama koje su se uputile ka domovima koji se nalaze u tom delu grada, rečeno je da se odmah vrate odakle su došli. 

Na jednom snimku koji je objavljen na Telegramu vidi se senka osobe za koju se veruje da je napadač, a koja, očigledno naoružana, opušteno šeta ka studentskim prostorijama, dok se u pozadini čuje vriska mladića i devojaka. Zapis je napravljen iz unutrašnjosti univerzizteta. 

 

Prema nepotvrđenim medijskim napisima, pucnjavu je izazvao osamnaestogodišnji mladić, za kog kažu da je "dejstvovao sam", bez pomoći, nakon čega se zaključao u jednoj od prostorija fakulteta.    

Pojedini portali u Rusiji čak su preneli da je mladić ranjen nakon što ga je policija saterala u ćošak.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading