ALEKSANDAR JE JEDNOM REČENICOM PREDVIDEO SMRT: Otišao u šumu da seče drva, a kad je shvatio na čiju je teritoriju kročio, VEĆ JE BILO KASNO!

Autor:

Svet

23.05.2021

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski penzioner Aleksandar Kornejev (66) otišao je u šumu da bere pečurke, gde ga je medved rastrgao i pojeo usred branja. Ovaj događaj, koji i dan-danas ledi krv u žilama, dogodio se 2019. godine.

RepublikaFoto: twitter.com/dartsrfun2
Aleksandar Kornejev

Napadi medveda na ljude nikad ranije nisu zabeleženi u šumama sela Suluk. Meštani su bili zgroženi jer su prethodni susreti ljudi i medveda uvek prolazili u najvećem miru.

Aleksandru to nije bio prvi put da bere gljive u toj šumi, pa je iz šale svojoj ženi telefonom rekao da, ako joj se ne javi do deset ujutro, to će značiti da ga je pojeo medved.

– Idem da berem pečurke. Ako te ne nazovem opet do 10 sati, znači da me je pojeo medved – rekao je on, prenosi Objektiv.

Nažalost, njegova se šala obistinila. Njegovo telo pronašao je građevinski radnik na zemljanom putu nedaleko od sela. Izjavio je kako je krvi bilo posvuda, pronađen je i džepni nož kojim je Kornejev pokušao da se odbrani.

Lokalni lovci ubili su medveda koji je kriv za njegovu smrt. Mišljenja oko tog čina su  podeljena. Neki misle kako životinja nije kriva ni za šta jer je čovek došao na njenu teritoriju, a neki misle kako je to dobar potez jer su viđeni medvedi u blizini seoskih kuća. Meštani su upozoreni, rečeno im je da se ne udaljavaju puno od sela i da nipošto ne idu u šumu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading