(VIDEO) MINISTAR SAOBRAĆAJA JURIO AUTOPUTEM, PA POGINUO! Zemlja u šoku, telo jedva izvučeno iz SMRSKANOG vozila

Autor: Republika

Svet

24.04.2021

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinski ministar saobraćaja Mario Meloni stradao je na autoputu na oko 110 kilometara od prestonice Buenos Ajresa, vraćajući se kući u rodni Junin po jakom plusku.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Mario Meloni umro je na licu mesta 

Argentinski ministar saobraćaja Mario Meloni stradao je u petak kasno uveče u stravičnom udesu koji se dogodio na autoputu na oko 110 kilometara zapadno od glavnog grada te zemlje, Buenos Ajresa, a prema navodima medija, telo stradalog jedva je izvučeno iz smrskanog vozila. 

Nesreća se dogodila kad je Meloni vozio sam za vreme oluje u smeru Junina, svog rodnog grada. U jednom trenutku izgubio je kontrolu nad vozilom i isprevrtao se, usled čega je njegov automobil toliko smrskan da je telo jedva izvučeno van.  

Iako još nema zvaničnog izveštaja o nesreći, spekuliše se da je kolovoz bio klizav, a da je Meloni vozio regularnom brzinom za autoput, što je ipak, navodi se, prebrzo za vremenske uslove u trenutku udesa.

- S njegovom smrću, Argentina gubi neumornog i pažljivog političara - poručio je predsednik Argetine Alberto Fernandez. 

Inače, Meloni je pre smrti učestvovao sa Fernandezom na događaju u gradu Rozario, nakopn čega se zaputio u Junin gde mu živi porodica i gde je bio gradonačelnik u periodu od 2003. do 2015. dok nije postao ministar saobraćaja.    

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading