INDIJKA TUŽI PRINCA HARIJA: OBEĆAO JE DA ĆE OŽENITI MENE, A NE MEGAN! Zahtevala i međunarodnu poternicu za kraljevićem

Autor: Republika

Svet

14.04.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indijka Pavlinder Kaur tvrdi da joj je britanski vojvoda od Saseksa, princ Hari, obećao brak, zbog čega ga sada tuži jer nije ispunio obećanje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Hari 

Besna Indijka Pavlinder Kaur optužila je britanskog princa Harija za prevaru veka, tvrdeći da joj je on svojevremeno obećavao kako će oženiti nju, a ne svoju sadašnju suprugu, Amerikanku Megan Markl. 

Kaurova je već podnela tužbu, čemu svedoči i dokument objavljen na Tviteru, a u kojoj od vojvode od Saseksa zahtevala da bez odlaganja ispuni ono na šta se obavezao.

Da stvar bude ozbiljnija, Indijka je čak otkrila kako je policija njene zemlje izdala nalog da se za princom raspiše međunarodna poternica jer se u Indiji ozbiljnim prestupom smatra mladoženjino eventualno odustajanje od obećanog braka. 

Međutim, Indijki nije pravi princ Hari davao lažnu nadu da će je oženiti, već je to učinio nepoznati muškarac koji se preko neke od društvenih mreža predstavljao kao vojvoda od Saseksa. Ipak, iako zna da je žrtva takve prevare, Kaurova je ubeđena kako lično princ Hari mora da ispuni nepravdu koja koja joj je naneta. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Hari i Megan Markl 

Na njenu žalost, visoki sud provincije Pandžab i Harijana odbio je njenu tužbu navodeći da je reč o "fantaziji jedne sanjalice".

- Ona je priznala da nikad nije bila u Ujedinjenom Kraljevstvu i da nikad nije lično srela Vojvodu od Saseksa, otkrivši da se sve završilo na komunikaciji putem imejla i društvenih mreža - rečeno je medijima iz suda. 

Kako je još otkriveno iz te ustanove, očajna Kaurova je čak pisala i Harijevom ocu, princu Čarlsu, žaleći mu se na ponašanje njegovog sina. 

- Ne postoje dokazi da je ikad razgovarala s princom Harijem - zaključak je suda, uz komentar "da je ljubav često slepa i da se u ovom slučaju pokazalo da je žena bila spremna na sve kako bi svoju emociju prema princu učinila vidljivom čitavom svetu.   

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading