KONOBARICA ODBILA DA SE VAKCINIŠE PROTIV KORONE! Usledila je žestoka kazna

Autor: Republika

Svet

24.02.2021

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boni Džejkobson nije želela da primi cepivo, tvrdeći da strahuje da bi to moglo da utiče na ostvarenje njene želje da zatrudni.

RepublikaFoto: facebook.com/Bonnie Jacobson
Boni se pravdala da je zabrinuta za svoju plodnost   

Konobarica Boni Džejkobson (34) iz Njujorka dobila je otkaz u beuklinskoj taverni Red Huk nakon što je odbila da primi vakcinu protiv koronavirusa. 

Džejkobsonova je svoju odluku pravdala time da strahuje da bi vakcina mogla da utiče na njenu plodnost, budući da sa suprugom u poslednje vreme radi na tome da se ostvari kao majka. 

- Smatram da nedostaje još istraživanja o tome kako i da li vakcina utiče na trudnice i na plodnost - ispričala je Boni za američke medije i naglasila kako podržava vakcinaciju, ali da ona treba da bude lični izbor. 

S druge strane, vlasnik taverne Bili Darni rekao je da restoran sprovodi politiku koja zahteva da se celo osoblje vakciniše jer su ponovo otvorili svoja vrata kupcima. Dodao je kako je ta politika revidirana kako bi se napravio izuzetak za članove osoblja kojima je zabranjeno uzimanje vakcina zbog određenih zdravstvenih problema ili invaliditeta.

Priznao je, međutim, da je cela ta situacija mogla da se odigra drugačije, naglasivši, međutim, da je zakon u Americi, jednoj od najteže pogođenih zemalja koronavirusom, veoma jasan. 

Podsetimo, u SAD je trenutno 112,7 miliona zaraženih kovidom-19, pri čemu je umrlo skoro 2,5 miliona ljudi. Zbog toga je vakcinacija od ključne važnosti za borbu protiv opakog virusa. 

 

   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading