Otkriveno kako je ukradena kuća u Hrvatskoj

Autor: Republika

Svet

19.12.2018

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u sredu razrešila nesvakidašnji slučaj krađe u Peterancu kod Koprivnice, koji je u nedelju prijavio vlasnik imanja u Gupčevoj ulici.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. KUHTIĆ
Foto: Ilustracija

On je rekao da mu je neko ukrao gotovo celu montažnu kuću.

- Policijski službenici Policijske stanice Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakinjom i 41-godišnjakom sa šireg koprivničkog područja, zbog sumnje da je počinjeno kazneno delo krađe. Sumnja se da su između 15. i 16. decembra tekuće godine, u Peterancu, u Ulici Matije Gupca ukrali krov, crep i zidove izrađene od drvene konstrukcije montažne kuće, oštetivši vlasnika za više desetina hiljada kuna. Zbog sumnje da je počinjeno kazneno dela krađe, protiv osumnjičenih je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom organu - saopštila je koprivnička policija, a piše podravski.hr.

Montažna kućica koja je bila u izgradnji, ali gotovo dovršena, ostala je rasformirana gotovo do temelja. Od nje je ostalo malo toga. Lopovi su, prema navodima vlasnika, između 5. i 16. decembra odvojili i odneli celo krovište s crepom, delove zidova od drvene građe.

Zanimljivo je i kako susedi nisu shvatili o čemu je reč. Sused s leva je podigao visoku ogradu tako da se ni ne vidi što se događa u dvorištu pored. Sam nije hteo ništa izjavljivati, samo je rekao kako ni sa kim ne želi imati posla.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading