Hrvati, ne palite se, Nole je Mont Everest!

Autor:

Sport

18.04.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole je svima uterao strah u kosti!

Đoković je dobro startovao u Monte Karlu

Novak Đoković deklasirao je Dušana Lajovića na startu mastersa u Monte Karlu sa 6:0, 6:1 i za danas zakazao duel 2. kola protiv Hrvata Borne Ćorića, u kom će biti apsolutni favorit. Pravo na to daju mu dokazana klasa, rang na ATP listi, ali i trijumf u jedinom međusobnom meču, na madridskoj šljaci 2016. S druge strane, komšije se oslanjanju na dobre igre svog tenisera i nepoznatu formu našeg asa, ali im teniski stručnjaci poručuju da ne trče pred rudu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Borna Ćorić

- Ne znam da li je u formi, ali pobeđivaće Novak igrače Ćorićevog kalibra i kad bude u penziji. Đoković je za Bornu Mont Everest, zbog toga svom teniseru u Hrvatskoj ulivaju toliki optimizam omalovažvanjem našeg igrača, jer znaju da mu je to preko potrebno u nemogućoj misiji. Ćorićev tim sigurno ne gaji tolike nade jer, ako Đoković bude igrao svoj tenis, loše mu se piše. Biće na kraju 6:2, 6:2 - jasan je Obradović, dok je Radmilo Armenulić nešto oprezniji u prognozama.

- Ovo je Novaku pravi test iz kojeg verujem da će izaći kao pobednik - rekao je uz dozu opreza Armenulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading