VIŠE NEMA DILEME OKO AUSTRALIJAN OPENA: Sjajne vesti za Novaka Đokovića stižu iz Melburna!

Autor:

Sport

18.11.2021

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek se mnogi pitaju da li će najbolji teniser sveta Novak Đoković igrati na svom omiljenom turniru. Gren slemu u Melburnu - Australijan openu. Čelnici australijske države Viktorije još uvek se nišu oglašavali po tom pitanju, kao ni Novak po pitanju vakcinacije, ali ima novih ohrabrujućih vesti.

VIŠE NEMA DILEME OKO AUSTRALIJAN OPENA: Sjajne vesti za Novaka Đokovića stižu iz Melburna!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Naime, vlasti Viktorije saopštili su da bi u novoj sezoni, Australijan open mogao da bude održan sa punim kapacitetom na tribinama.

Takođe je i premijer ove države, Den Endrjus, istakao da je stopa vakcinacije u toj državi blizu 90 odsto, što će omogućiti ukidanje svih mera, koje su na snazi već mesecima.

Podsetimo se, drugi grad po veličini u Australiji bio je više od 260 dana pod merama zaključavanja, usled pandemije korona virusa.

Prethodno izdanje turnira je održano uz prisustvo ograničenog broja gledalaca, a u toku samog takmičenja uvedena je mera petodnevnog zaključavanja.

Australijan open je na programu od 17. do 30. januara 2022. godina a titulu brani, ko drugi do srpski teniser Novak Đoković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading