NOVI PRITISAK NA ĐOKOVIĆA: Nadalova objava PRISILJAVA Novaka da se vakciniše!

Autor:

Sport

05.11.2021

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok traje ATP Masters turnir u Parizu na kojem, prvi put od poraza u finalu US opena, nastupa i prvi reket sveta Novak Đoković, u svetskim medijima ne prestaju spekulacije oko njegove vakcinaciji i potencijalnoj zabrani da nastupa na Australijan openu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

Podsetimo se, učešće tenisera koji nisu vakcinisani protiv korona virusa, još uvek nije potvrđeno, prema strogim merama vlade Australije.

Đoković i dalje nije otkrio da li je zavšrio tu obavezu, te tako ostaje i nepotvrđeno da li će ići u Australiju.

Sa druge strane, španski teniser Rafael Nadal je ove nedelje najavio da će se na teren vratiti u decembru na turniru u Abu Dabiju kako bi preuzeo formu za Australijan open nakon povrede i operacije stopala.

S' tim u vezi, bivši australijski teniser Tod Vudbridž, uverava da je Nadalova objava izazov za Đokovića.

- Privukao mi je pažnju da je Novak Đoković dobio ovaj izazov od Rafe Nadala za Australijan open. Sada je pitanje: da li se Rafa vraća, osvaja svoj dvadeset i prvi grend slem i stavlja sebe na prvo mesto na listi najvećeg broja grend slemova? Đokoviću, hoćeš li mu to dozvoliti? - istakao je Vudbridž.

Bivši teniser takođe smatra i da Nadalova objava vrši veći pritisak na Novaka da donese odluku da li će se vakcinisati ili ne za predstojeći Australijan open.

- Siguran sam da neće želeti da ga Nadal pobedi, tako da će Novak u jednom trenutku morati da donese odluku da li će se vakcinisati. Na kraju, pritisak na Đokovića samo raste - zaključio je Vudbridž. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mikica

05.11.2021 13:40

S toliko novaca, s toliko postignuća, nije blesav da se navuče na ovako naivne navlakuše. Ima dana za megdana. Još će on godinama da igra nakon što sve ovo prođe.