MARIJA ŠERIFOVIĆ I DŽEJLA RAMOVIĆ SE VERILE? Blizak odnos, putovanja i ista soba, a JEDAN DETALJ IH JE ODAO!

Autor:

Zabava

05.11.2021

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo se u javnosti spekuliše da su pevačice Marija Šerifović i Džejla Ramović u emotivnoj vezi, a sada zbog jednog detalja svi govore da su se njih dve i verile.

Republika

Foto: E-Stock

Marija Šerifović i DŽejla Ramović zajedno?

Dugo se spekulisalo da postoji nešto više od prijateljstva između Džejle Ramović i Marije Šerifović, te su ih neretko spajali i govorili da su njih dve u emotivnoj vezi. Njih dve nikada nisu komentarisale ove navode, ali jedan detalj sa finala muzičkog takmičenja ''Zvezde Granda'' ih je odao. Naime, njih dve nose identično prstenje i to na prsto do malog.

Džejla Ramović se pojavila na finalu prošle sezone kako bi pružila podršku Mariji Šerifović i takmičarima, a tada je otkrila da su joj teško pale priče i povezivanja sa Šerifovićevom.

- Bolele su me afere koje su mi pakovali, za Mariju. Ja sam mlada osoba, naravno da me sve to dotiče, boli. Izdržala sam sve - rekla je tada mlada pevačica za Kurir.

Republika

Foto: instagram.com/serifovic

Marija Šerifović i DŽejla Ramović putuju zajedno

Njih dve demantuju ove navode i neretko ističu da među njima ne postoji ništa više od prijateljstva, ali njihova zajednička putovanja i boravak u istoj hotelskoj sobi govore drugačije.

Ipak, jedan detalj je svima zapao za oko, a to je prstenje koje obe nose na istoj ruci i domalom prstu koji je predviđen za burme, prenosi Alo.

Da li je u pitanju koincidencija ili tu zaista nešto postoji, ostaje nam da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
BOGDAN

05.11.2021 23:55

AJDE NEMOJ DA SE BRUKAS I DA SRAMOTIS TVOJU PORODICU.