DAME I GOSPODO, DOBRO OBRATITE PAŽNJU: Ovaj momak je NASLEDNIK Novaka Đokovića? (VIDEO)

Autor:

Sport

17.10.2021

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Teniskom klubu Doboj, okupili su se ljubitelji tenisa, ali i drugi sugrađani, koje je obradovao veliki uspeh mladog i talentovanog Marka Maksimovića.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković tokom ovogdišnjeg US opena

Marko se zahvalio za podršku tokom turnira i najavio da ga u narednom periodu očekuju takmičenja iz kategorije fjučersa.

- Radim sa Markom već deset godina, a još pre pet uočio sam njegov vanserijski talenat na kojem još mora da se radi. To iziskuje i znatna sredstva, oko 60.000 konvertibilnih maraka godišnje. Zato apelujem da ga podržimo svi, a posebno u materijalnom smislu društveno odgovorna preduzeća i institucije - rekao je trener Spahić na dočeku, dodajući da je sa ovih prostora jedino Novak Đoković slavio na mastersu u Monte Karlu, prenose "Novosti".

 

 

Marko je, kao peti nosilac, u finalu savladao Slovaka Mihala Krajčija sa 2:0 (7:5,6:3), dok je pre finala redom pobeđivao, trećeg nosioca, Poljaka Jakuba Jedrežejčaka (2:1), kao i drugog nosioca, Čeha Petera Brunclika (2:0). 

Da li je Marko Novakov naslednik? Za sada mu dobro ide i opravdava taj epitet...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading