SRBIJA JE OVO ČEKALA: Vraća se Novak Đoković! Idemo po TROFEJ!

Autor:

Sport

17.10.2021

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Srpski teniser Filip Krajinović otkrio je da će prvi reket sveta, Novak Đoković, predvoditi nacionalni tim na predstojećem Dejvis kupu.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković redvodi rerezentaciju

Već nedeljama se pričalo o tome na kojim će turnirima nastupiti prvi reket sveta u narednom periodu, a Krajnović je otkrio da je reč o Dejvis kupu.

Predvođeni Đokovićem, krenuće po drugu Salataru u istoriji Srbije.

- Želeo bih da ova tri turnira iskoristim da što više dignem formu pred Dejvis kup na koji ćemo mi putovati u najjačem sastavu jer želimo da probamo da osvojimo Salataru baš kao i 2010. Hoću da budem u najboljoj formi pred taj turnir, najpre u Insbruku, a onda i u Madridu u polufinalu i finalu. Putujemo na čelu sa Novakom, i sigurno je da ne idemo tamo da gubimo. Dogovorili smo se da igramo svi i da probamo da osvojimo pehar - rekao je Filip Krajinović za Blic.

Krajinović je takođe istakao i da je atmosfera u reprezentaciji odlična.

- Mi ćemo odraditi mini pripreme u Beogradu pred put u Austriju. Četiri-pet dana ćemo trenirati i biti zajedno što je dobro jer ćemo tako jačati timski duh, a i poznato je već da smo mi dobri drugovi i da volimo da budemo zajedno. Nisam siguran kada će te mini pripreme početi jer zavisi ko će šta igrati do kraja godine i kada ćemo konačno svi biti u Srbiji - zaključio je Krajinović.

Dejvis Kup je na programu od 23. novembra do 5. decembra, a šanse za osvajanje su veće činjenicom da na njemu svoju državu neće predstavljati Španac Rafael Nadal, Nemac Aleksandar Zverev i Austrijanac Dominik Tim.

 

Komentari (0)

Loading