(FOTO) POTRESNO: Oglasila se Jelena Đoković posle porodične tragedije!

Autor:

Sport

24.10.2020

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga najboljeg tenisera sveta, Jelena Đoković se emotivnom porukom oprostila od deda Milosava.

RepublikaFoto: Tanjug
Jelena Đoković

Posle poraza u finalu Rolan Garosa, najbolji teniser sveta Novak Đoković sa svojom porodicom došao je u Srbiju kako bi se pripremio za predstojeće obaveze. Nažalost, samo par dana nakon dolaska u Beograd, njegova supruga Jelena dobila je tužnu vest. 

Deda Jelene Đoković, Milosav Radisavljević preminuo je u 82. godini života, a sahranjen je u Velisavcu pored ljiga. Na večni počinak ispratili su ga prijatelji, rodbina, porodica i unuka Jelena.

Jelena je sa pratiocima na Instagramu podelila sliku prelepe prirode Ljiga i emotivnim, biranim rečima se oprostila od voljenog dede.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTS Prikazuje
Jelena Đoković sa dedom

- Staza mog detinjstva, mojih šetnji, slatkih sanjarenja i iluzija. Priroda iz snova. Moj Ljig. I još jedno do kraja ispisano poglavlje ovog predivnog života - uloga unuke. I ta uloga, toliko značajna i posebna, ako je po redosledu stvari, nas pripremi i na ono što nam je svima na početku puta darovano - kraj. Pa tako sam ispratila još jednu divnu dušu put večnosti ... put novog početka. Zahvalna beskrajno - napisala je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading