Obradović bez pardona: Moramo da pobedimo Slovačku!

Autor:

Sport

27.09.2019

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor srpskih rukometašica Ljubomir Obradović smatra da njegova ekipa mora da pobedi reprezentaciju Slovačke u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: rss.org.rs
Rukometašice Srbije pred novim izazovima

Nakon pobede nad Švajcarskom 35:23 u Kraljevu, žensku rukometnu reprezentaciju Srbije očekuje duel sa selekcijom Slovačke u Hlohovecu, koji je zakazan za nedelju (17 časova). 

- Očekujem drugačiji meč u odnosu na duel protiv Švajcarske. Slovačka je domaćin. Mi način razmišljanja nećemo menjati. Idemo na pobedu, moramo da pobedimo i upišemo nova dva boda. Zadovoljan sam igrom devojaka protiv Švajcarske. Igrali smo svih 60 minuta, odbrana je bila dobra, trudili smo se da primimo što manji broj golova, i da konstantno poboljšavamo sve segmente igre. Ove utakmice nam služe i kao priprema za Svetsko prvenstvo, gde ćemo igrati na svaka dva dana, i tada moramo biti konstantni svih 60 minuta- istakao je Obradović.

Srbija se nalazi u kvalifikacionoj grupi 4, zajedno sa Rusijom, Slovačkom i Švajcarskom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading