RADONJIĆ TRAŽI REAKCIJU: Trener Crvene zvezde PODGREVA ATMOSFERU pred Žalgiris!

Autor:

Sport

12.10.2021

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde u sredu od 19 sati dočekuju Žalgiris u Štark areni u trećem kolu Evrolige, a trener crveno-belih očekuje reakciju od svojih izabranika posle poraza od Igokee.

Republika

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić

- Ova utakmica je za nas izazov da dobrom igrom i zalaganjem dođemo do pobede. Žalgiris je promenio trenera, videćemo kakva će biti reakcija tima- rekao je Radonjić.

On je istakao da i dalje ima manjak igrača u rotaciji i da ekipa zbog zgusnutog rasporeda nema vremena za trening.

- Uprkos problemima, želimo da odigramo meč sa dobrom energijom i koncentracijom, nadam se podršci navijača koja nam je preko potrebna. Vajt je povređen, Cirbes je i dalje u izolaciji, a Branko Lazić radi po posebnom programu. Treba da damo individualno još više da bi nadoknadili izostanak povređenih igrača. Nadam se da će svi koji dođu u Arenu dati veliku podršku i da svi zajedno dođemo do važne pobede- zaključio je Radonjić.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Košarkaš Zvezde Dejan Davidovac očekuje da utakmica protiv Žalgirisa bude fizički veoma zahtevna.


- Žalgiris je izgubio prve dve utakmice, ali nisu baš imali lak raspored na startu. Ovo će biti potpuno drugačiji meč od onog u Laktašima protiv Igokee iz koga moramo da izvučemo pouke, ili Tel Aviva gde smo pobedili. Treba da se okrenemo sebi i našoj igri i posebno igri u odbrani- rekao je Davidovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading