JAN VESELI RASPALIO MAŠTU GROBARA: Ljubimac navijača Partizana POSLAO PORUKU Obradoviću!

Autor:

Sport

22.09.2021

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putevi ljubimca "Grobara" Jana Veselog i Željka Obradovića su se razdvojili, a as Fenerbahčea kaže da jedva čeka da vidi na delu bivši klub pod palicom legendarnog trenera.

Republika

Foto: Starsport

Jan Veseli u dresu Fenerbahčea

Veseli će biti jedan od lidera Fenerbahčea u narednoj sezoni, ali će se potruditi da gleda i Partizan.

- To je život. Svako ima svoj put. Nemoguće je da neko bude 20 godina u istom klubu, on nije Greg Popovič (smeh) da bi ostao toliko. Mislim da mu je bio potreban odmor, a ovo je dobar izazov za njega- rekao je Veseli.

Što se tiče planova crno-belih, Veseli jedva čeka početak sezone i oduševljen je projektom bivšeg kluba.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović besan

- Iskreno, bio sam iznenađen ovom odlukom. Razumem da je izazov, ali i dalje sam iznenađen. Sviđaju mi se ideja i projekat, raduje me što ću moći da ispratim kako im ide naredne sezone- rekao je nekadašnji igrač Partizana za ''basketnews''.

Veseli je u Partizan stigao 2008. godine, sa 18 godina. došao je iz slovenačkog Geoplin Slovana, a karijera mu je dalje išla preko Vašington Vizardsa i Denver Nagetsa do Fenerbahčea, u kom je od 2014. godine.

Češki centar se više puta dovodio u vezu sa povratkom u Humsku, a navijači su to najviše priželjkivali ovog leta, kada je stigao i Željko Obradović, ali nije isključeno da ponovo dođe do saradnje starih "poznanika".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading