CRVENA ZVEZDA PREZENTOVALA NOVE DRESOVE: Na poleđini dodat DETALJ koji do sad NIJE VIĐEN!

Autor: Republika

Sport

15.09.2021

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda je prezentovala nove dresove za predstojeću sezonu.

Republika

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Povratnik Luka Mitrović u novom dresu Crvene zvezde

Šampion ABA lige je izdao saopštenje povodom prezentacije novih dresova:

- Višedecenijska bogata istorija Crvene zvezde je poznata svuda u svetu, zato je jasno opredeljenje da i na novim dresovima dominiraju tradicionalne crveno bele pruge. Tradicija, retro dizajn i prošlost kombinovani su sa današnjicom, uspesima i svim motivima koji krase Crvenu zvezdu danas – a to najbolje oslikava ‘naša linija života’ koja se nalazi na poleđini dresa, ispod zastave Srbije.

Republika

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Dresovi Crvene zvezde za sezonu 2021/22

Osim dve garniture crveno belih dresova (u kojima na jednoj osim tanjih crvenih linija dominira bela boja na leđima, a na drugoj crvena) ekipa će u novoj sezoni nositi i treću, plavu garnituru na gostujućim utakmicama koja je izazvala veliku pažnju prošle sezone, a koja će ove sezone imati izmenjen dizajn.

Takođe, šortsevi u svim garniturama biće jednostavni, ali vrlo prepoznatljivi i sa čuvene tri šare nemačkog giganta“, navodi se u saopštenju koje je Crvena zvezda objavila na svom sajtu ovim povodom - piše na sajtu kluba.

Republika

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Nikola Kalinić

 

Osim novih dresova, košarkaši Crvene zvezde dobili su pred start nove sezone i personalizovanu majica za zagrevanje, a ostala oprema za trening i za slobodno vreme je takođe u prepoznatljivim crveno belim bojama, kao i plavim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading