DRAMA U LAKTAŠIMA: Igokea i Cedevita odigrali meč za INFARKT, zakomplikovala se situacija u ABA ligi!

Autor:

Sport

13.03.2021

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Igokee savladali su na domaćem terenu Cedevita Olimpiju sa 76:70 u okviru 21. kola ABA lige.

RepublikaFoto: KK Igokea/Nikola Vuruna
Veliku borbu vodili su Igokea i Cedevita Olimpija

Igokea je tako prekinula niz pobeda tima iz Ljubljane. U Laktašima smo imali prilike da gledamo sjajnu i dramatičnu partiju dva veoma dobra tima.

Jedino se u poslednja tri minuta igrala loša košarka, Igokea je gubila lopte na sve strane, dok Cedevita nije mogla da ubaci loptu u koš.

U tom periodu je Igokea imala prednost 74:65, a u čitavom tom haosu, gosti su uspeli da ubace samo 5 poena i upisali poraz od 76:70.

Na 20 sekundi pre kraja je Igokea imala posed, a Cedevita jedan mali faul i nisu ga iskoristli, niti jedan od igrača nije faulirao košarkaša Igokee, što je prilično naljutilo trenera Golemca.

Entoni Klemons je sa 16 poena bio najefikasniji u pobedničkom timu, dok su po 15 imali Atić i Ilić. Na drugoj strani, 13 poena Perija, po 12 su imali Hopkins i Murić, a 10 je ubacio Rupnik.

Ovaj poraz Cedevita Olimpije je dodatno zakomplikovao stvari u borbi za plej-of: Mornar je na skoru 16-4, kao i Igokea, a Cedevita Olimpija 15-4, dok je Budućnost na 15-3, a Zvezda na 15-2.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading