Miroslav Nikolić: Nadam se pobedi protiv Albe

Autor:

Sport

14.11.2017

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana će se u utorak 14. novembra sastati sa Albom iz Berlina, od koje su izgubili u prvom kolu Evrokupa. Meč u dvorani "Aleksandar Nikolić" počinje u 20 časova.

RepublikaFoto: http://kkpartizan.rs
Miroslav Nikolić

Pred ovaj duel Miroslav Nikolić je izjavio: 

- Alba je jedina ekipa koja nas je glatko pobedila u Evrokupu. Rekao sam i tada, u prvom kolu, da ćemo igrati sve bolje i bolje i nadam se da ćemo smognuti snage da pobedimo. Svakako očekujem mnogo bolju igru u odnosu na taj prvi duel. Mi sve što duže budemo igrali, bićemo sve bolji. Protiv Mege smo odigrali 70-80 odsto onoga kako ja želim da igramo. Tečno i sa dobrim protokom lopte protiv kvalitetnog tima kakav je Mega. Takođe, nadam se da ćemo protiv Albe pobediti i pošto mi je slava.

RepublikaFoto: kkpartizan.rs
Đoko Šalić

Centar crno-belih Đoko Šalić pred duel sa berlinskim timom poručuje:

- Svaka nova utakmica za nas je šansa da pokažemo napredak u igri. Osećamo da igramo bolje i da će nam se uz malo strpljenja to vratiti i kroz rezultate. Protiv Albe smo u Berlinu doživeli ubedljiv poraz, ali mislim da će u Beogradu, pred našim navijačima, utakmica biti potpuno drugačija. Želimo pobedu i učinićemo sve da do nje dođemo - istakao je Šalić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading