SRBI GOSPODARE EVROKUPOM: Naš je i MVP, i DEFANZIVAC GODINE!

Autor:

Sport

12.01.2021

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni menadžeri klubova iz Evrokupa popunjavali su ankete o svojim utiscima posle prve polovine sezone, a iz odgovora jasno je da naši predstavnici dominiraju ovim takmičenjem!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srpski predstavnici u Evrokupu pokazali su se sjajno u prvom delu sezone

Saša Đorđević, Miloš Teodosić i njihov Virtus sa razlogom su prednjačili u umovima većine, ali nisu izostali ni oni koji brane boje beogradskih crno-belih.

Sjajnog Tea čak 41,7% čelnika vidi kao MVP igrača Evrokupa, što i ne čudi kada se uzme u obzir njegovih 14,6 poena, 6,3 asistencije i 2,3 skoka po utakmici.

RepublikaFoto: Starsport
Đorđević i Teo ubitačan su tandem u Virtusu

Shodno tome, kada su ih pitali koga bi najradije doveli u tim, 25% njih ponovo je odgovorilo Teodosić.

 

 

 

Za najboljeg šutera izabran je Džamar Smit iz UNIKS-a sa tačno 50% glasova, Viktor Vembanjama izabran je za najbrže rastuću zvezdu ispred makedonske senzacije Nenada Dimitrijevića, a najbolji paser ubedljivo je bio Teo sa čak 79,2% glasova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 7DAYS EuroCup (@eurocup)

 

Najprijatnije iznenađenje bio je Partizanov dvostruki dželat Burg, Saša Đorđević izabran je za najboljeg trenera sa 37,5% glasova, a za kraj je ostao još Rašon Tomas, koji je izabran za najboljeg defanzivca u takmičenju.

RepublikaFoto: Starsport
Rašon Tomas odabran je za najboljeg defanzivca u prvoj fazi Evrokupa!

I Srbe u Italiji i Partizan čeka ozbilja borba u top 16 Evrokupa, pa se nadamo da će "naši" nastaviti da dominiraju drugim po jačini kontinentalnim takmičenjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading