KAKO POSLE ŠOKANTNOG PORAZA? Filipovski POKUŠAVA da razmrda igrače pred nastavak Evrokupa!

Autor:

Sport

12.01.2021

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski, nakon poraza u ABA ligi od Borca u Čačku, a pred prvi meč Top 16 faze Evrokupa protiv Trenta, rekao je da očekuje reakciju tima u napadu i odbrani.

RepublikaFoto: Starsport
Sašo Filipovski

Crno-beli sutra od 20.30 u hali Hali sportova "Ranko Žeravica" u prvom kolu novoformirane grupe dočekuju italijanski Trento.

Sašo Flipovski očekuje reakciju posle neočekivanog poraza od Borca u Čačku.

- Ako smo od pravog materijala, odreagovaćemo. Očekujem reakciju u odbrani, očekujem reakciju u napadu. Nema šta da se krije, to što smo izgubili od Borca nije dobro. Da li imamo izgovor? Nemamo izgovor! Ali ne možemo živeti u prošlosti. Imali smo sastanke, gledali utakmicu, detalj po detalj, radili na fundamentima igre na kojim smo pali u odbrani i napadu. Hteli, ne hteli, moramo da okrenemo novi list i da se fokusiramo jer igramo sa Trentom- rekao je Filipovski za klupski sajt.


- Oni su ekipa koja igra brzo, imaju iskusne, pokretljive igrače na pozicijama 4 i 5, odlične šutere...Jesu nezgodna ekipa, ali spremamo se za njih maksimalno i očekujem da ćemo odigrati na visokom nivou sa velikom borbenošću 40 minuta i da ćemo pokazati ono šta radimo u sali- poručio je Filipovski.
RepublikaFoto: Starsport

Kapiten crno-belih Novica Veličković kaže da ne smeju da dozvole brejk na startu Top 16 faze.

- Krećemo u novu fazu koja se igra praktično od nule. U ovom trenutku, s obzirom na sve okolnosti, to nam možda i više odgovara jer se u najvećoj meri broji samo ono što dolazi. Imamo ispred sebe nezgodnog protivnika, ekipu koja ove sezone igra veoma dobro i koja će učiniti sve da već u prvom kolu uzme brejk. Mi to ne smemo da im dozvolimo. Ali, da bismo došli do pobede moramo da odigramo mnogo bolje nego u Čačku, borbeno i pametno u oba pravca- istakao je Veličković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading