Razbio Partizan, pa poručio: Želim im da osvoje Evrokup!

Autor:

Sport

09.01.2021

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Borca Marko Marinović rekao je posle pobede nad Partizanom da je za njegovu ekipu svaka pobeda "kao kuća".

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marinović

Košarkaši Borca pobedili su  na svom terenu ekipu Partizana sa 75:71, u utakmici 14. kola ABA lige.

- Iznenađujuće, i drugi krug smo krenuli pobedom protiv Partizana. Ne možemo nešto preterano da se radujemo, svaka pobeda nam je kao kuća velika. Nadam se da ovo neće biti poslednja- rekao je Marinović posle utakmice i dodao:

 

- Igrači su se dobro pripremili za utakmicu, imali smo dovoljno vremena. Mnogo je teško, a nekako se uvek zalomi na nama. Otišli smo i vratili se sa dva putovanja bez odigrane utakmice. Mislim da moja ekipa ne zaslužuje ovo mesto na kom se trenutno nalazi, ali to moramo da potvrdimo na terenu. Izvukli smo pouke iz prvog dela sezone, mislim da ćemo u drugom biti ako ne bolji, onda pametniji- rekao je Marinović i poželeo Partizanu da osvoji Evrokup i da naredne sezone igra Evroligu.

Borac u narednom kolu ABA lige gostuje Crvenoj zvezdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading