(VIDEO) DRAMA U ORLANDU REŠENA POSLE PRODUŽETKA: Nezaustavljivi Dončić i skakač Bobi presudili rivalu! Na terenu bio i Gudurić

Autor:

Sport

29.07.2020

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesantni mečevi u "NBA meghuru".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Dončić i Boban Marjanović u akciji

Prethodne noći u Orlandu odigrane su poslednje pripremne utakmice za nastavak NBA sezone, a na parketu su se našla dva srpska košarkaša - Boban Marjanović i Marko Gudurić.

Dalas Maveriksi su posle produžetka savladali Filadelfiju rezultatom 118:115, a Boban Marjanović je za osam minuta na terenu upisao tri poena i šest uhvaćenih lopti. Najzaslužniji za pobedu ekipe iz Teksasa bio je Luka Dončić sa 23 poena, sedam skokova i šest asistencija, dok se u poraženom timu istakao Tobajas Haris sa 28 poena i 11 skokova.

Memfis Grizlisi su ubedljivo vlavili protiv Majami Hita sa 128:110. Srpski reprezentativac Marko Gudurić je za nešto manje od dva minuta u igri zabeležio jedan skok. 

 

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bili su Dilon Bruks sa 23 i Dža Morant sa 22 poena. Sa druge strane, bolji od ostalih bio je Džimi Batler sa 18 poena.

U ostalim mečevima, Finiks je savladao Toronto (117:106), San Antonio je bio bolji od Indijane (118:111), Oklahoma je pobedila Portland (131:120), a Hjuston je bio ubedljiv protiv Bostona (137:112).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading