Odložen povratak Karija na teren!

Autor:

Sport

29.02.2020

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa Stef Kari neće ispuniti svoj cilj i zaigrati u nedelju, u duelu sa Vašington Vizardsima, a njegov tim je najavio da će se na teren vratiti u nekom trenutku tokom marta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stef Kari

Kari je odigrao samo četiri utakmice ove sezone pre nego što je slomio ruku u oktobru, a potom je imao dve intervencije u novembru i decembru.

Iako je najavljeno da će biti u timu za susret sa Vizardsima, trener Voriorsa Stiv Ker je u subotu objavio da ne računa na njega ni za tu utakmicu, ni za onu u utorak, kada Voriorse čeka gostovanje Denver Nagetsima. Ker je, međutim, istakao da postoji mogućnost da se Kari nađe na terenu u četvrtak, kada je na programu repriza prošlogodišnjeg velikog finala između Voriorsa i Toronto Reptorsa. Trener Voriorsa je, takođe, rekao da Kari nije oduševljen odlukom da odloži povratak.


- Malo se borio, ali je razumeo zašto moramo da budemo dodatno oprezan - rekao je Ker.

Voriorsi su objavio da će Kari u subotu učestvovati u uvežbavanju akcija, kao i da će u ponedeljak trenirati sa Santa Kruz Voriorsima, koji se takmiče u Razvojnoj ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading