ZVEZDA BESNA ZBOG ODLASKA ARANITOVIĆA: Optužbe na račun njegovog oca i Partizana

Autor: hotsport.rs

Sport

09.08.2017

14:07 >> 14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neposredno nakon što su crno-beli na svom zvaničnom sajtu objavili da je Aleksandar Aranitović novi košarkaš Partizana, javila se i Zvezda.

RepublikaFoto: youtube.com/XaviMaestro
Zvezdi stiže 100.000 evra od Aranitovića

Crveno-beli su uputili obaveštenje javnosti o tome kako je realizovan ovaj transfer, kao i da su prihodovali 100.000 evra od istog.

Ono što se odmah može primetiti jeste da Zvezda definitivno nije zadovoljna odlaskom Aranitovića, pogotovo, kako stoji u tekstu, stavom mladog košarkaša nakon svega što je klub sa ‘Malog Kalemegdana’ učinio za njega.

U ovom saopštenju pominje se i otac Aleksandra Aranitovića koji je od kluba izričito tražio operaciju u Nemačkoj iako je Zvezda želela da obezbedi dobre uslove kod domaćih lekara mladom igraču, a da je odlazak u Nemačku greška, videlo se u sledećoj povredi.

Takođe, Crvena zvezda je poželela sreću Saniju i ‘klubu koji ima dugu istoriju ovakvog skautinga igrača koji su kasnije napravili ozbiljne karijere’, aludirajući na Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading