Selektor Hrvatske zadovoljan: Bilo je teško gledati utakmicu, ali smo zasluženo pobedili

Autor:

Sport

01.07.2018

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić rekao je posle plasmana u četvrtfinale Svetskog prvenstva da mu je bilo izuzetno teško da gleda utakmicu posle promašenog penala Luke Modrića u finišu drugog produžetka, ali i da pobedu nad Danskom posvećuje navijačima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dalića očekuje Rusija u 1/4 finalu SP

Hrvatska je večeras posle boljeg izvođenja jedanaesteraca eliminisala Dansku sa Mundijala, a kapiten Luka Modrić u finišu drugog produžetka nije realizovao penal.

- Drama sa srećnim krajem, ali smo zaslužili. Bilo je teško kad smo promašili penal, bilo je teško gledati, a kamoli igrati. Borbena utakmica, ali smo zasluženo pobedili - rekao je Dalić i dodao:

- Znali smo kako će Danska igrati, ali se nismo najbolje snašli. Pokazali smo karakter i izvukli utakmicu. Napravili smo još jedan korak i idemo dalje.

Hrvatska će u četvrtfinalu SP igrati protiv Rusije.

- Sada ćemo malo da se odmorimo, a onda da se pripremimo za Rusiju. Nismo došli ovde samo da prođemo grupu, nego da napravimo velike stvari. Neka navijači uživaju, ovo je pobeda za sve vas - rekao je Dalić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading