Kuda idu Tadićevi putevi? Ajaks i Milan otpali, ali tu je nova ponuda iz Engleske!

Sport

11.05.2018

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Dušan Tadić izjavio je da je nakon pune četiri sezone u dresu Sautemptona došlo vreme za promenu, pa se mediji već uveliko bave imenom njegovog novog kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tadić najavio da je vreme za promenu

Prvo se pominjao Ajaks, ali su "kopljanici" računali da bi u slučaju ispadanja Sautemptona iz Premijer lige mogli za siću da dovedu Tadića na leto. Kako se to nije desilo, cena će ostati gotovo nedostižna za njih, što znači da se klub iz Amsterdama povlači iz trke.

Drugi interesent Milan se već u nekoliko navrata raspitivao za usluge nekadašnjeg igrača Vojvodine, ali će se i "roso-neri" okrenuti drugim rešenjima.

Mediji u Engleskoj sada navode da je poslednja ponuda koja je pristigla za Tadića ujedno i najrealnija, odnosno da bi srpski fudbaler mogao baš nju da prihvati. 

Menadžer Lestera Klod Puel, koji je sa Tadićem sarađivao i u redovima "svetaca", želi da obnovi saradnju sa Srbinom, ali ovog puta na "King pauer" stadionu. Francuski menadžer ceni kvalitete našeg pleja, Lester će u slučaju prodaje Rijada Mareza na leto imati na raspolaganju dovoljno sredstava za ovaj transfer, pa se čini da ova priča i nije toliko daleko od realizacije.

Odigrao je Tadić ukupno 161 utakmicu, postigao 24 gola, namestio još 35, a saigračima stvorio ukupno 228 šansi. Otkako je došao u Premijer ligu, samo su Eden Azar, Mesut Ozil, Kristijan Eriksen, Aleksis Sančez i David Silva bili uspešniji u tom segmentu. Aktuelni ugovor srpskog igrača sa Sautemptonom ističe 2020. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading