PRAVI DŽENTLMEN SE NE HVALI: Sterling morao da se izvinjava Boltu zbog neprikladnog pitanja!

Autor:

Sport

03.04.2018

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Mančester sitija Rahim Sterling našao se u neprijatnoj situaciji zbog jednog pitanja upućenog atletskoj legendi Juseinu Boltu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bolt se zabrojao...

Tokom druženja sa jednim momkom koji se proslavio Jutjub snimcima, Sterling je od strane tog mladića sa nadimkom Ksi zamoljen da odabere poznatu osobu čiji broj telefona poseduje, te da dozvoli da se toj slavnoj ličnosti pošalje poruka. Ne sluteći šta sledi, fudbaler je dao svoj telefon, prethodno odabravši donedavnog sprintera, Juseina Bolta. I, Ksi mu je uputio poruku:

"Koliko si žena *****? Baš me zanima!", na šta mu je stigao odgovor od čuvenog Jamajkanca: "Štaaa?"

Napadač Mančester sitija je otkrio da je morao da lično zove Bolta kako bi mu se izvinio. On navodno nije ni znao šta će Ksi da pošalje Boltu.

- Morao sam da ga zovem da mu se izvinim. Rekao sam mu da je u pitanju bilo snimanje za zajednički Jutjub nastup, da mi je ovaj idiot smestio poslavši jedno takvo pitanje, a Bolt je odreagovao mirno, nasmejao se i rekao mi da na brinem, da je sve u redu - otkrio je Sterling za "San", što možete i videti u narednom snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading