Bivši trener "milionera" otkrio: OSTAO BIH U DORTMUNDU DA NIJE BILO TERORISTIČKOG NAPADA!

Autor:

Sport

19.03.2018

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trener Borusije iz Dortmunda Tomas Tuhel pojavio se na svedočenju povodom terorističkog napada na klupski autobus prošle godine pred meč Lige šampiona protiv Monaka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tuhel kaže da se nakon napada sve promenilo nagore

Tuhel više nije na klupi "milionera", a misli da bi i dalje vodio ekipu da nije došlo do terorističkog napada u noći kada je Borusija trebalo da igra sa Monakom u četvrtfinalu Lige šampiona.

Na pitanje tužioca da li bi ostao trener Borusije da se napad nije dogodio, Tuhel je odgovorio potvrdno.

- Mislim da bih. Pretpostavljam. Ponašanje posle napada i njegove posledice stvorile su ogromnu netrpeljivost između mene i izvršnog direktora Joakima Vackea. Činjenica je da sam ja bio u autobusu, a on nije i ne zna šta smo proživeli. Ipak, naterao nas je da igramo sutradan i izgubimo. Slažem se stoprocentno sa izjavama ostalih igrača, nikako nije trebalo da igramo utakmicu posle napada - rekao je Tuhel.

Kapiten Borusije Marsel Šmelcer je istakao da i danas oseća posledice.

- Još uvek se trznem kada tanjir ispadne ili dok vozila sporo prolaze pored mene. Nijedan igrač nije spavao u noći kada su bombe eksplodirale. Bili smo srećni što smo se živi vratili porodicama - kazao je Šmelcer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading