Povratak velikana: Hajduk prvi put u sezoni naneo Dinamu poraz

Autor:

Sport

18.02.2018

16:23 >> 16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U najvećem derbiju hrvatskog fudbala ekipa Hajduka savladala je Dinamo minimalnim rezultatom 1:0, što je bio prvi poraz "Modrih" ove sezone.

Navijači Hajduka imali su puno razloga za slavlje nakon derbija

U prvom poluvremenu nije bilo previše uzbuđenja, ali ni golova, mada su oba tima imala po jednu dobru priliku da dođu do prednosti.

U nastavku su se gosti iz Zagrebu žestoko bunili kod sudije za jedanaesterac, misleći da je golman Splićana igrao rukom van kaznenog prostora, ali je delilac pravde Tihomir Pejin samo odmahnuo rukom.

Samo minut kasnije Frank Ohandža doneo je veliko slavlje Hajduku i njegovim navijačima na "Poljudu".

Lešković je bio na lopti i širio ruke čekajući da Livaković pokupi loptu, ali nesporazum štopera i golmana Dinama koristi Ohandža koji prilazi Livakoviću sa leđa, uzima loptu i šalje je u prazan gol.

Deste minuta kasnije, sudija Pejin ponovo je u centru pažnje jer je poništio gol Hajduka zbog ofsajda. Igrači iz Splita su protestvovali, ali je čini se odluka ispravna.

Uzbuđenje je dostiglo vrhunac kada je Dinamo dobio penal u 78. minutu, ali je Gavranovića slomio pritisak pa je poslao loptu pored gola. Do kraja nije bilo promene rezultata, ali je domaćin meč završio bez jednog igrača, ali i bez trenera Željka Kopića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading