NAJAVIO TRANSFER! Mitrović OTKRIO gde će igrati na proleće!

Autor:

Sport

02.01.2022

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekorder reprezentacije Srbije i heroj pobede nad Portugalom, Aleksandar Mitrović je rekao kako će razmisliti o odlasku iz Fulama.

NAJAVIO TRANSFER! Mitrović OTKRIO gde će igrati na proleće!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović je dobio nagradu Zlatni gol, koju je trebalo da preuzme na svečanoj ceremoniji Fudbalskog saveza Srbije, ali zbog obaveza sa Fulamom i gustog rasporeda nije mogao da dođe u Beograd i primi priznanje.

- Morao sam, nažalost, da ostanem u Londonu. Nije postojao ni promil šansi da dođem u Beograd! Razgovarao sam i sa ljudima iz kluba, imali smo želju da napravimo „gimnastiku“, ali nije bilo rešenja - rekao je Mitrović za "Sportklub".

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Aleksandar Mitrović

Srpski napadač je otkrio kakvi su njegovi planovi na klupskom polju, a po njegovim rečima skori odlazak iz londonskog kluba je na pomolu.

- Nema ništa konkretno! Fokusiran sam na Fulam, bože zdravlja, kad dođe letnja pauza razmišljaću o mogućem odlasku. Nije isključeno ni da se priča aktuelizuje u predstojećem zimskom prelaznom roku, ali… Nikad ne reci nikad. Pričaću i sa ljudima iz kluba, eventualni transfer podrazumeva saglasnost tri strane - zaključio je Aleksandar Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading