LJUBAV JE KRIVA ZA SVE! Otkriveno kako je Dragan Stojković Piksi doneo odluku da preuzme Srbiju! (FOTO)

Autor:

Sport

01.01.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga selektora Srbije Snežana Stojković je otkrila kako je Piksi doneo odluku da preuzme kormilo "orlova" i da ih povede ka Kataru.

LJUBAV JE KRIVA ZA SVE! Otkriveno kako je Dragan Stojković Piksi doneo odluku da preuzme Srbiju! (FOTO)

Foto: instagram.com/draganstojkovicpixy

Dragan i Snežana Stojković

Snežana Stojković kaže da je ljubav kriva za sve!

Sve krupne odluke Dragan donosi u krugu svoje porodice. Zajedno. I tako funkcionišemo već 30 godina. Došao je taj momenat da preuzme nacionalni tim kao selektor, jer je osetio podršku koju dobija sa svih strana. Dobro ga poznajem. On ne može dobro da funkcioniše ukoliko nema dovoljno ljubavi i podrške oko sebe. Nema tu nikakve žrtve. Tu postoji samo jedna enormno velika podrška cele porodice, da bi se on maksimalno posvetio poslu - rekla je u razgovoru za "Kurir" Snežana.

Supruga selektora Srbije je ispričala i kako je legendari as proživljavao kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

- Dragan je jedan od retko mirnih i staloženih ljudi. Veoma racionalan, ali čvrst i siguran u svoje odluke. Pred svaku utakmicu bio je veoma raspoložen, naspavan. Što je znak da je imao mir i da se pripremao za utakmice u pozitivnom okruženju. Bez stresa, ali i preterane euforije.

Iza svakog uspešnog čoveka, stoji uspešna žena.

- Nas dvoje funkcionišemo perfektno. I kada su profesionalni, a i porodični odnosi u pitanju. Podrška smo jedno drugom i svakom momentu. Ta izreka se često koristi, pa ako je tačna, onda je to veliki kompliment za mene. Neuporedivo najlepši momenti u našem svakodnevnom životu su okupljanja u krugu porodice. Vreme koje provodimo sa unukama je najlepše i najkvalitetnije za nas. Tako smo navikli. Tako mi negujemo porodične vrednosti.

Na pitanje da li će ići sa mužem na Mundijal u Kataru, Snežana ima spreman odogov.

- Naravno da ću ići! Ali, ne sa njim, jer će on biti sa ekipom. Ja ću biti tamo kao jedan od navijača koji će bodriti Srbiju. Biću sa sinom i prijateljima, na tribinama, svaku utakmicu. Navijaćemo za našu Srbiju - poručila je Snežana Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading