MA, KAKAV PARTIZAN: Dragović RAZBESNEO Grobare izjavom o Večitom rivalu!

Autor:

Sport

04.12.2021

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda ili Partizan? Ljubitelji fudbala u Srbiji željno iščekuju ishod šampionske trke, a stub odbrane crveno-belih Aleksandar Dragović uveren je da će titula ostati u Ljutice Bogdana.

MA, KAKAV PARTIZAN: Dragović RAZBESNEO Grobare izjavom o Večitom rivalu!

Foto: Starsport

Duel Dragovića i Rikarda

Bivši defanzivac Bajera iz Leverkuzena ubeđen je da je njegov tim kvalitetniji od Večitog rivala, a smatra da je to "očigledno".

Imamo najbolji tim u ligi, nećemo da se lažemo. Zvezda bi trebalo da bude šampion. Ništa nije moranje, ali bi trebalo. Znam koji kvalitet imamo, najbolje igrače... Igra i Partizan dobro, utegao se i pobeđuje, ali mislim da smo kvalitetniji. Umori nas raspored, ali takav je fudbal i moramo da se spremimo. Znam koliko dobru ekipu imamo, samo to moramo da pokazujemo na terenu - ocenio je Dragović za "B92.net".

Podsetimo, Partizan je trnutno lider Superlige Srbije sa 50 bodova, tri više od branioca pehara, a oba kluba takmičenje nastavljaju u nedelju, mečevima 19. kola. Crveno-beli od 13:30 časova gostuju Napretku na stadionu "Mladost, dok od 15:45 u Humsku stiže Novi Pazar.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

06.12.2021 07:26

Mali ti si jos u fazi ucenja jezika, nemas pojma o Srbiji i nasem fudbalu jer tu nisi odrastao, a dobrodosao si, ali ne lupetaj.Igraj fudbal i voli svoj klub, za bar za onoliko novca koji si dobio od Terze.Voleo bih da te ne zakine jer je svakoga prevario.