PREOKRET NA POMOLU: Levandovski DOBIJA Zlatnu loptu?

Autor: Republika

Sport

01.12.2021

19:54

Lionel Mesi je dobio svoju sedmu Zlatnu loptu, a mišljenje mnogih da je ove godine nju više zaslužio Robert Levandovski.

PREOKRET NA POMOLU: Levandovski DOBIJA Zlatnu loptu?

Tanjug/AP

Robert Levandovski

Levandovski je drugu godinu u nizu igrao fantastičan fudbal, a na njegovu nesreću Zlatna lopta za prošlu godinu nije dodeljena zbog koronavirusa.

- Čast je takmičiti se sa tobom, Roberte. Mislim da si zaslužio nagradu prošle godine - rekao je Mesi poljskom fudbaleru.

Ipak, postoji šansa da ova nepravda bude ispravljena i Levandovski na kraju i dobije Zlatnu loptu za prošlu 2020. godinu.

To je potvrdio prvi čovek "Frans fudbala" Paskal Fer, koji se osvrnuo na ideju naknadne dodele nagrade Levandovskom za 2020. godinu.

- Sistem glasanja za Zlatnu loptu je demokratski. Čak 170 ljudi je glasalo za Mesija. Ja bih izabrao Levandovskog, ali i Mesi zaslužuje nagradu - rekao je Fer, pa dodao:

- Ono što je Mesi rekao je veoma lepo, ali ne treba da donosimo odluke prebrzo. Ipak, trebalo bi da razmislimo o tome i hoćemo svakako. Ne možemo da budemo sigurni da li bi Levandovski osvojio Zlatnu loptu prošle godine. Nije bilo glasanja, ali iskreno, sigurno bi imao dobre šanse.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading