ZVEZDAŠ VILENEO U HUMSKOJ: Besan kao RIS! A, Stanojević je imao REČ...

Autor:

Sport

21.11.2021

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Stanojević, trener Partizana bio je zadovoljan pobedom crno-belih nad Vojvodinom (4:1), osim periodom kod jedinog primljenog pogotka u Humskoj.

ZVEZDAŠ VILENEO U HUMSKOJ: Besan kao RIS! A, Stanojević je imao REČ...

Foto: Starsport

- Dobro smo igrali, kontrolisali utakmicu tokom većeg dela. Zadovoljan sam strpljenjem igrača, koji su sačekali svoje šanse i iskoristili ih - počeo je Stanojević za "TV Arena", a potom je upitan za primljen gol, koji je došao kao plod greške veziste Miloša Jojića.

- U momentu nas je poremetio, jedno pet, šest minuta smo bili zbunjeni, ali je posle sve došlo na svoje mesto - dodao je strateg vicešampiona Srbije.

Šef struke novosadske "Stare dame" Slavoljub Đorđević, bivši defanzivac Crvene zvezde, bio je jako besan zbog neuspeha "Lala".

- Normalno je da smo mogli više. Jako smo loše ušli u utakmicu, dobili smo dva gola za poluvreme. U nastavku smo dali pogodak na vreme, ali nas je potom "prelomio" gol iz prekida. Jako sam nezadovoljan i ljut - izjavio je Đorđević.

Republika

Foto: Starsport

Voša je mogla više u Humskoj - Slavoljub Đorđević

Podsetimo da će Partizan u četvrtak gostovati Flori u Talinu u nastavku takmičenja u grupnoj fazi Lige konferencija, a crno-belima bi tri boda iz Estonije osigurala evropsko proleće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading