GROBARI, TEŽE NIJE MOGLO: Napadač je u CENTRU PAŽNJE - loša vest za Partizan pred meč u Gentu!

Autor:

Sport

03.11.2021

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hans Vanhazebruk, trener Genta, ohrabren je činjenicom da se u sastav protiv Partizana vraća prvi napadač Loran Depoatr.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča Partizan - Gent u Humskoj

Loran je veoma važan igrač za naš tim. On je jedan od razloga zašto možemo da se nosimo sa ekipa top nivoa. Kada njega nema, teško nam je da dosegnemo maksimum naše ekipe - rekao je Vanhazebruk, koji je apostrofirao da očekuje bolji Partizan nego u Humskoj.

Svestan sam da nas ne čeka lak posao sutra. Biće to paklena borba za tri boda. Protiv Partizana se jako teško igra, pogotovo sada kada će biti još spremniji za ovaj duel. Mislim da nas Srbi nisu dobro poznavali pre prve utakmice. Tada su dobili opomenu. Neće to dozvoliti sebi u drugom susretu, dodao je Vanhazebruk na konferenciji za novinare.

Republika

Foto: Starsport

Ohrabrujuće vesti za stratega Genta uoči okršaja sa aktuelnim vicešampionom Srbije

Podsetimo da su Belgijanci slavili u Beogradu minimalnim rezultatom, dok će crno-beli pokušati da se suprotstave Gentu u "desetkovanom" sastavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading