JEDVA ČEKA DA ISTRČI PRED GROBARE: Gorostasni centarfor u četvrtak STIŽE u Humsku!

Autor:

Sport

18.10.2021

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Genta Darko Lemajić sa nestrpljenjem iščekuje meč 3. kola grupne faze Lige konferencija.

Republika

Foto: Starsport

"Grobari" na meču Partizan - Flora

Naime, Partizan će u četvrtak od 21 čas u Humskoj ugostiti belgijskog predstavnika u novoformiranom evropskom takmičenju, a Lemajić najavljuje spektakl.

Siguran sam da će utakmica biti sjajna. Nismo ekipa koja se brani, niti je naš stil da stanemo pozadi i čekamo kontre, svi u klubu zahtevaju napadačku postavku. Neće ni Partizan, pogotovo na svom terenu, da se povuče. Zato očekujem otvoren duel, pogotovo što pobednik grupe direktno ide u osminu finala, a crno-beli i mi smo pokazali u uvodna dva kola da nas to zanima. Niko od čelnika nije postavio granicu dokle bi trebalo da doguramo u Evropi, međutim, prvi cilj je da se prođe u nokaut fazu. Neće biti lako nama, ali ni Partizanu - izjavio je napadač Genta za "Mozzartsport".

Lemajić je upitan da li se njegovi saigrači pribojavaju gostovanja u prestonici Srbije.

Ne, niko se ne boji dolaska u Beograd. Naprotiv, znatiželja igrača Genta usmerena je u pravcu ambijenta kakav Grobari mogu da krearaju. Slušali su dosta o večitom derbiju, gledali snimke, raspitivali o toj strasti i zato su me nekoliko puta pitali šta mogu da očekuju. Neki su jedva čekali da se oporave od sitnih povreda samo da ne bi propustili gostovanje na stadionu u Humskoj, da se lično uvere u vezu navijača i igrača Partizana - dodao je Darko Lemajić.

Zanimljivo je da je visoki špic i prošle sezone gostovao u Humskoj ulici, kada je Partizan eliminisao RFS u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading