POTRES U ITALIJI: Mihajlović OPLJAČKAN!

Autor:

Sport

17.10.2021

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Bolonje Siniša Mihajlović negodovao je zbog odluka arbitara u poslednja dva kola Serije A.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović nezadovoljan suđenjem

Srbin smatra da je njegova ekipa drastično oštećena u Udinama, na stadionu "Firuli", a domaćin je uspeo da izjednači sa igračem manje, golom Beta u 83. minutu.

- Ne razuzmem ako sudija da crveni karton rivalu zašto mora da tu odluku kompenzuje tokom čitave utakmice sumnjivim odlukama. Svanbergov žuti karto nije postojao, a naterao me je da da zamenim igrača i da ne rizikujem eventualno isključenje. Umoran sam od gledanja kako sudije suspenduju posle naših utakmica, dok mi u međuvremenu imamo četiri boda manje, dva su nam uskraćena danas i dva protiv Đenove - izjavio je Mihajlović nakon utakmice, pa dodao:

Kod primljenog gola moj golman nije mogao da skoči jer se Bekao naslanja na njega i blokira ga. Jasno se vidi na snimku, ne znam zašto VAR ne interveniše u ovim situacijama - besan je bio Mihajlović.

Podsetimo da nakon osam kola italijanskog šampionata klub sa stadiona "Renato del Arar" zauzima osmo mesto na tabeli sa 12 osvojenih bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading