SVI SU OSETILI MIHIN BES: Srpski trener svima odbrusio nakon remija i crvenog kartona!

Autor:

Sport

22.09.2021

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je suditi prema natpisima italijanskih medija, srpski stručnjak Siniša Mihajlović je sve blliži rastanku sa tamošnjom Bolonjom. Od poraza u prethodnom kolu od milanskog Intara od 5:1, Mihini izabranici su na gostovanju u Đenovi krenuli pod imperativom pobede kako bi se ekspresno oporavili i vratili na željeni kolosek. Ipak, planovi su pali u vodu u 89. minutu kada je Krišito sa bele tačke doneo izjednačenje i remi (2:2).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Miha nije mogao da prećuti

Prosuta dva boda bila su povod za burnu reakciju Mihajlovića koji je na odluku sudije Frančeska Forna isključen sa meča.

Međutim, protesti šefa stručnog štaba Bolonje nastavili su se i nakon susreta, na konferenciji za medije.

- Bonifazi je bio fauliran, bilo je jasno, zatim se pri padu naslonio na protivnika i to nije smelo da bude okarakterisano kao potez za penal. Potrebno je dobro proceniti takve situacije, a sudija je ovaj put upropastio utakmicu. Mnogo toga se može reći na ovu temu, ipak, momci su učinili sve da ostvare pobedu protiv odličnog rivala. U prvom poluvremenu smo bili malo napeti, a zatim smo se oporavili i zaslužili smo pobedu - kazao je Mihajlović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading