HOĆE DA ZAMENI STANKOVIĆA: Legenda Zvezde silno ŽELI na klupu voljenog kluba!

Autor:

Sport

17.09.2021

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Crvene zvezde Siniša Mihajlović otkrio je u razgovoru za Jutjub kanal aktuelnog prvaka Srbije da mu je životni san da sedne na klupu svog voljenog kluba.

Republika

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković tokom meča sa Bragom u 1. kolu grupne faze Lige Evrope

Strateg Bolonje je poručio da bi voleo da Dejan Stanković još deset godina trenira naš najtrofejniji klub, a da bi potom voleo da ga zameni na mestu šefa struke.

Na svoju sreću ispunio sam skoro sve želje, a sigurno da mi je ta želja, da budem trener i da osvojim nešto. Onda ćemo videti. Neka bude Deki još 10 godina i onda ću da dođem ja - odgovorio je Miha na pitanje o klupi našeg najtrofejnijeg kluba.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Silno želi na klupu Zvezde - Siniša Mihajlović

Bivši selektor Srbije se dotakao i emocija sa kojim Stanković vodi svaki meč.

Deki je kao i ja, jedan od navijača Zvezde. Nekad je impulsivan, jer je navijač. Ako Zvezdi ide loše, budite sigurni da on prvi pati zbog toga, jer znam koliko voli Zvezdu, igrače i navijače, a mislim da to navijači znaju. To je tako. Kad igraš ili treniraš klub koji voliš, onda imaš tu duplu obavezu, moralnu - podvukao je Siniša Mihajlović.

Podsećanja radi, Stanković je na klupu Crvene zvezde seo u decembru 2019. godine, kada je nasledio Vladana Milojevića. Crveno-beli su pod njegovom dirigentskom palicom osvojili dve titule prvaka Srbije, jedan nacionalni kup, a u dva navrata su obezbedili takmičenje u grupnoj fazi Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading