DELIJE ĆE POLUDETI: Metalac OŠTEĆEN protiv Zvezde, a evo da li je Partizan poguran u Kruševcu!

Autor:

Sport

04.10.2021

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proteklo 12. kolo Linglong Superlige Srbije bilo je veoma burno.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa jednog od prethodnih večitih derbija

Partizan je u Napretku slavio sa 1:0, a najviše prašine podigao je penal koji je sudija Minaković dosudio za crno-bele.

Rikardo je oboren u gol-šansi, a Mitar Čuković je dobio direktan crveni karton. Sudijski ekspert Zdravko Jokić smatra da je Minaković doneo ispravnu odluku.

Što se tiče faula, očigledno je guranje sa leđa. Da je start na loptu i faul, ne bi bilo crvenog kartona. Ali pošto je guranje, držanje i igranje rukom, onda je kazneni udarac i crveni karton. Što se tiče penala, ne vidimo levu nogu golmana, ali ima razloga za ponavljanje, jer su igrači oba tima ušli u kazneni prostor pre izvođenja. Kad igrači oba tima uđu pre izvođenja, mora da se ponovi.

Što se tiče meča Crvena zvezda Metalac Jokić smatra da su crveno-beli olako dobili penal u nadoknadi vremena drugog poluvremena, kao i da je u toj situaciji tim iz Gornjeg Milanovaca oštećen.

Smatram da je plavi igrač zastao, a da je igrač Zvezde već počeo da pada kada je došlo do blagog kontakta. Nema kontakta, a vidite pad igrača Zvezde, sve je jasno - kaže Jokić.

Sporan je bio detalj i iz prvog poluvremena kada je Eraković igrao rukom, Jokić smatra da je sudija tu doneo dobru odluku.

- Smatram da je plavi igrač zastao, a da je igrač Zvezde već počeo da pada kada je došlo do blagog kontakta. Nema kontakta, a vidite pad igrača Zvezde, sve je jasno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading