NEĆE PROTIV ŠPANIJE: Selektor tzv. Kosova uputio NEZAPAMĆENU poruku FIFA!

Autor:

Sport

08.09.2021

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Španije gostuju od 20:45 na stadionu "Fadilj Vokri" u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a selektor južne srpske pokrajine Bernard Šalanda "Žali" što moraju da se sastanu sa "furijom".

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Selektor tzv. Kosova Bernard Šaland

Uvek je teško protiv Španije. Zamolio bih FIFA da Španija ne igra sa nama u grupi (smeh prim. aut). Veoma su jaki, njihova igra ima sve komponente, posed lopte i veliki pritisak - počeo je Šaland, pa dodao:

Pokušaćemo da damo sve od sebe. Kao što je Švedska to učinila, iako nije imala posed. Međutim, osvojila je tri boda - jasan je švajcarski stručnjak.

Podsetimo, meč u Prištini je imao burnu uvertiru, s obzirom na činjenicu da španski reprezentativac Pablo Sarabija ni u jednom momentu nije želeo da pomene ime rivala.

Dobra je atmosfera, ljudi su jako dobro i sačekali su nas na pravi način. Nema nikakvih problema. Došli smo da igramo fudbal, a ne da se bavimo političkim pitanjima - rekao je selektor Španije Luis Enrike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading