POSLE BOLNOG REMIJA U DABLINU: Tadić OVIM REČIMA podigao Srbiju na noge!

Autor:

Sport

07.09.2021

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Tadić, kapiten reprezentacije Srbije, istakao je da "Orlovi" još uvek drže sve u svojim rukama, te da se sa tri pobede do kraja kvalifikacija mogu direktno plasirati na Svetsko prvenstvo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić

Srbija je na dramatičan način remizirala protiv Irske u Dablinu, ali as Ajaksa očigledno nije klonuo duhom.

- Imali smo mnogo više šansi. Trebali smo ranije da damo drugi gol i rešimo sve. Na kraju smo bezveze primili pogodak, šteta... - počeo je Tadić, pa je potom izgovorio reči koje su probudeile nadu nacije:

- Najbitnije je da probamo da dobijemo sve do kraja! Sve je u našim rukama - optimističan je Tadić.

Podsetimo, nakon pet odigranih mečeva, lider grupe A je Portugal sa 13 bodova, dok je Srbija drugoplasirana sa dva manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vuk07

08.09.2021 12:11

Ovo sto kaze Tadic da reprezentacija Srbije drzi sve u svojim rukama Za kvalifikacije na svetsko prvenstvo. Tako je bedno ovakve izjave slusamo godinama unazad. Kao kad ispustis tihomira pa svuda zasmrdi nakratko. Nestane neugodni smrad Ama bre ljudi dosta vise sa smrdljivim izjavama. Pa zar vi nemate strama, sto smrdite. Vis krasi stid sramota neodgovornost. Kao Srbija da vas salje u rat. Dok igrate utakmicu pa se borite da ne poginete. Ja bih ovaj izbrisao Kao sport nacionalnog prioritet .