MA, KAKAV MUNDIJAL! Šok izjava selektora pred meč Irska - Srbija!

Autor:

Sport

06.09.2021

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije u utorak od 20:45 gostuju Irskoj na stadionu "Aviva", a selektor Ostrvljana Stiven Keni ne veruje u plasman svojih izabranika na Mundijal.

Foto: Starsport

Selektori Irske i Srbije, Stiven Keni i Dragan Stojković Piksi

Naime, Keni je ocenio da su šanse njegovih izabranika bile minimalne, još od momenta kada ih je žreb spojio sa "Orlovima" i Portugalom.

Sa Srbijom i Portugalom u grupi, uz isrpljene resurse tima, da li je neko pomislio da smo favoriti da idemo na Mundijal? Ili da treba da se plasiramo? Imamo plan za budućnost - rekao je Keni, koji je dodao da se ne plaši otkaza.

- To je za mene nebitno. Nešto što ide uz ovaj posao. Nisam zabrinut.

Keni je za selekciju Srbije imao samo reči hvale.

- Odigrali smo sjajno protiv Srbije u Beogradu, koja ima jak tim. Jović je prešao u Real za 60 miliona, o Vlahoviću se priča da bi mogao u Premijer ligu između 50 i 70 miliona, a oni nisu u prvoj postavi. Srbija ima dubinu tima. Biće jako teško, Mitrović je već dao sedam golova, a četiri ni iz čega. Moraćemo da budemo najbolji - zaključio je selektor reprezentacije sa Ostrva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading