MITROVIĆ PROPUŠTA IRSKU? Piksi odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

04.09.2021

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi bio je zadovoljan pristupom svojih izabranika prilikom pobede nad Luksemburgom (4:1), a izrazio je zabrinutost zbog povrede dvostrukog strelca Aleksandra Mitrovića.

Republika

Foto: Starsport

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi posle pobede nad Luksemburgom

Uspeli smo da ostvarimo cilj, da se pobedi i osvoje nova tri boda. Prvo poluvreme je bilo dobro, možda ne perfektno, ali je bila dominacija. U nastavku smo pali, dozvolili Luksemburgu da ima veći posed lopte, ali smo se vratili i bez problema priveli utakmicu kraju - rekao je Piksi, pa dodao:

To je nešto što je normalno. Stalno se potencira pristup kada igramo. Kada nosiš dres svoje zemlje moraš da trčiš i izgaraš iz minuta u minut.

Mitrović je zaradio neugodnu povredu u finišu susreta, kada je autogol postigao Šeno.

Videćemo kakvo je stanje. Mitrović je dobio jak udarac, u pitanju je jagodična kost, ali moramo da uradimo sve da se oporavimo što pre moguće. Već u utorak pokažemo pravu igru i osvojimo bodove - zaključio je Dragan Stojković Piksi.

Republika

Foto: Starsport

Mitrović i Tadić

Orlovi su "četvorkom" protiv Luksemburga preuzeli prvo mesto u grupi A, a gostovanje Irskoj u Dablinu na programu je u utorak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading