TOŠIĆ PORUČIO GROBARIMA: Grizemo do kraja, bez predaha!

Autor:

Sport

29.11.2017

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Zoran Tošić izjavio da crno-beli moraju da pobeđuju u svakom meču.

 

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana posle pobede protiv Voždovca

Partizan je pobedio Voždovac 1:0 golom Tošića u 26. minutu.

- Nije fraza koju stalno ponavljamo, ali svaka utakmica koju Partizan igra je uvek teška. Za nas rezultat 0:0 ili remi, kao sa Spartakom, nije dobar, jer Partizan uvek mora da pobeđuje. A to svakako nije lako, jer mnoge ekipe igraju odličan fudbal, potom su protiv Partizana uvek dodatno motivisani. Uz sve to mi igramo na tri fronta bez prava na grešku. Bilo nam je sasvim jasno šta nas čeka na "krovu" i da moramo dati sve od sebe da pobedimo. Voždovac je odlična ekipa, borbena i znamo da nijedan susret sa njima nikad nije bio lak i da smo i ostajali bez bodova. Sada smo doneli nova tri boda kući i već se spremamo za Vojvodinu - rekao je Tošić za sajt Partizana.

Crno-belima je poništen gol, a Jevtović nije iskoristio penal u finišu utakmice.

- Važno je da nismo posustali 90 minuta i da smo se borili baš kao što je i šef tražio od nas i kao što smo i želeli. Što se tiče penala, sve je to fudbal i sve je to ljudski. Bitno je sa imamo taj "nerv" da grizemo do kraja, što smo i pokazali večeras - izjavio je on.

Partizan će u narednom kolu na svom terenu igrati sa Vojvodinom.

- Koristim priliku da pozovem sve da dođu na stadion Partizana i pomognu nam u pobedi i nova tri boda. Igra se u 15 sati i nadam se da će nam i vreme koliko toliko ići na ruku. Voša je uvek nezgodan protivnik i samim tim opet moramo da idemo punim intezitetom. To je u Partizanu jednostavno uvek tako i nikad nema opuštanja - zaključio je Tošić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading