ŽIVADINOVIĆ IMA PORUKU ZA RONALDA I OSTALE ZVEZDE EVROPSKOG PRVENSTVA: Pazite da tokom takmičenja ne pomešate švalersku, sa fudbalskom karijerom!

Autor:

Sport

12.06.2021

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Živadinović je ekskluzivno za naš portal govorio o predstojećem Evropskom prvenstvu.

RepublikaFoto: twitter.com/tvbalkaninfo
Milan Živadinović

Živadinoviću ovo takmičenje nije previše zanimljivo, jer neće biti naše reprezentacije, ali je i pored toga bio raspoložen za priču.

Popularni Živa nema posebnog favorita.

- Kad su favoriti u pitanju na ovom Prvenstvu lista je proširena, ali uvek gravitiraju neke ekipe koje su godinama bile u vrhu. Mi da gledamo u pasulj, ne možemo da pogodimo. Pitanje ko je od selektora sposoban da iznese posao do kraja, a ti isti seletkori se menjaju kao čarobne frule. Ja ne bih smeo da predviđam pobednika - rekao je Bard i dodao:

- Kad su reprezentacije u pitanju, svaka reprezentacija je dostigla svaku reprezentaciju i veoma pogrešno bi bilo odlučiti se za izrazitog favorita. Najbitnije kakva će atmosfera biti napraveljena u svim reprezentacima, od toga sve polazi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Živadinović ima savet za sve fudbalske zvezde koje će učestvovati na EP. 

- Svako ko je ozbiljan profesionalac, on podredi sve svoje ambicije ka sportskoj karijeri. Ako se tu pomeša švalerska sa fudbalskom karijerom, nema od tog posla ništa. Pamet u glavu, koncentrišite se na fudbal, a ne na dame lakog morala, inače nećete dobro završiti - zaključio je popularni Bard, koji je prema njegovim rečima oseća "proevropski" pred start turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading