KRAJ TURBULENTNE LJUBAVI: Igra u prvoj postavi protiv Liona, pa napušta Juventus!

Autor:

Sport

07.08.2020

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gonzalo Iguain igra u startnoj postavi Juventusa u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona protiv Liona, ali bi vrlo lako moglo da se dogodi da to ujedno bude i njegov poslednji meč u dresu "stare dame".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Iguain na izlaznim vratima Juventusa

Kako piše Gazeta delo Sport, iskusni Argentinac će najverovatnije napustiti Torino na kraju ove sezone, jer je raskid ugovora između dve strane najverovatnije rešenje.

Neophodno je da dve strane prethodno pronađu "ekonomski sporazum" i dogovor po kojem bi došlo do sporazumnog raskida saradnje.

Od onog trenutka kada je prestao da rešeta mreže Iguainova plata je postala značajno opterećenje za klupsku kasu. Argentinac u ovom trenutku godišnje zarađuje 7.500.000 evra i do kraja ugovora mu je ostalo još godinu dana. To znači da pregovori o raskidu neće biti nimalo lagani za Juventus.

Gazeta nakon eventualnog raskida navodi da bi Iguain mogao čak i da završi karijeru. Mada, uvek će se pojaviti otvorena opcija za odlazak u MSL ili se možda otvori opcija odlaska u Španiju ili Argentinu. U svakom slučaju, Iguain je ušao u završnu fauzu karijere, već dugo se bori sa fizičkom kondicijom koja je uticala i na pad forme i realizaciju.

 

Iguain je u Juventus stigao 2016. godine iz Napolija za obeštećenje od 90.000.000 evra, a u protekle četiri sezone dva puta je išao na pozajmice, jednom u Milan i jednom u Čelsi. Za Juventus je odigrao 147 utakmica u svim takmičenjima i postigao 66 golova.

Juventus ovog petka u Torinu juri minimalni zaostatak iz prvog meča protiv Liona (0:1), ali daleko od toga da će mu biti lako da se domogne četvrtfinala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading